Privacy policy

Privacyverklaring

Djuri den Tuinder hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en handelt in dat kader in overeenstemming met de relevante wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Verwerking persoonsgegevens

We verwerken persoonsgegevens primair omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst. We verwerken persoonsgegevens van onze leerlingen (en hun ouder(s) /
verzorger in geval de leerling bij inschrijving minderjarig is), gericht op het kunnen verzorgen van muziekles, het deelnemen aan evenementen, voor correspondentie en facturatie.
Daarnaast verwerkt Djuri den Tuinder persoonsgegevens van verenigingen en instaties voor correspondentie en facturatie.
We verzamelen de volgende persoonsgegevens:

• Voor- (roep) en achternaam
• Geboortedatum
• Adres
• Emailadres
• Telefoonnummer

Daarnaast verwerken we persoonsgegevens in de vorm van beeldmateriaal (foto’s en video’s) voor intern gebruik met als doel de ontwikkeling van de leerling. Deze verwerking is enkel
gericht op dit doel en wordt niet verder verspreid. Daarnaast wordt beeldmateriaal gebruikt voor publicitaire doeleinden ten behoeve van de Djuri den Tuinder (posters, flyers, website en dergelijke). Djuri den Tuinder zal immer vooraf toestemming aan u vragen voor het maken van opnames en voor het gebruikmaken van beeldmateriaal.

Wettelijke bewaartermijn

Djuri den Tuinder zal uw persoonlijke gegevens bewaren voor zolang nodig of toegestaan in het licht van het doeleinde of de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld. Deze
gegevens zullen in ieder geval gewaard worden (i) voor de duur van de lopende relatie die we met u hebben en (ii) conform de wettelijke termijnen van de belastingdienst.
We bewaren persoonsgegevens ook na de wettelijke termijn. Mochten we van deze gegevens in de toekomst gebruik willen maken, bijvoorbeeld voor deelname aan een activiteit, dan zullen wij u benaderen en om toestemming vragen.

Bescherming peroonsgegevens

Djuri den Tuinder neemt redelijke organisatorische, technische en administratieve maatregelen om persoonlijke gegevens binnen de organisatie te beschermen. Helaas is geen enkel systeem voor gegevensoverdracht of -opslag volledig veilig. Als u redenen hebt om te geloven dat uw interactie met ons niet langer veilig is, verzoeken wij u ons onmiddellijk tewaarschuwen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Djuri den Tuinder deelt uw persoonsgegevens alleen met derden als dat nodig is voor de uitvoering van de met u afgesloten overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Rechten

U heeft recht om uw persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren, te laten verwijderen of over te laten dragen. Tevens kunt u eerder gegeven toestemming voor een bepaalde
verwerking intrekken. U kunt dit doen via onderstaande contactgegevens. Djuri den Tuinder doet niet aan geautomatiseerde besluitvorming.
Klachten over het gebruik van persoonsgegevens kunnen worden gericht aan Djuri den Tuinder via onderstaande contactgegevens en/of aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Indien u vragen heeft over het privacybeleid van Djuri den Tuinder, een klacht wilt indienen of uw gegevens wilt inzien, dan kunt u contact opnemen via mail [@] djuridentuinder.nl of +31 6 14624962.

Dit reglement is vastgesteld op 18-08-2018 door:

Djuri den Tuinder
Kristallaan 4
4761 ZD Zevenbergen

Privacy en de website

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren – Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics – Met wie we jouw data delen, hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.